Ingredience
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 hrnek cukru krystal
- 2 celá vejce z biochovu
- 1/2 hrnku slunečnicového oleje
- 1 bílý jogurt
- 1 prášek do pečiva bez fosfátů
- 1 hrnek rostlinného mléka
- 2 stonky rebarbory
- drobenka (mouka nebo krupice, třtinový cukr a máslo)
Postup
- Ve velké míse smícháme ingredience na těsto a těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech.
- Rebarboru oloupeme, nakrájíme na kousky a posypeme jí těsto.
- Z másla, cukru a mouky nebo krupice vypracujeme drobenku, kterou posypeme celý koláč.
- Koláč pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů asi 35 minut. Před podáváním necháme vychladnout.
Pečení zdar!
Vypečená Káťa
Žádné komentáře:
Okomentovat