úterý 8. září 2015

Banánové lívance

Až vyzkoušíte tuto zdravější variantu, už nebudete chtít jiné!

Ingredience (6 - 8 ks)

  • 1 zralý banán
  • 1 domácí vejce
  • 100 ml rostlinného mléka
  • 2 PL celozrnné mouky
  • na zahuštění možno přidat ještě 2 PL ovesných vloček
  • 1/2 KL prášku do pečiva bez fosfátů
  • na ozdobení: řecký jogurt, čerstvé lesní ovoce

Postup

  1. Všechny ingredience dáme do vyšší nádoby a rozmixujeme tyčovým mixérem. 
  2. Na mírně rozpálenou pánev lijeme těsto po částech a krátce opečeme z obou stran.
  3. Hotové lívance podáváme s řeckým jogurtem a čerstvým lesním ovocem. Nejlepší jsou ještě teplé.

Celková doba přípravy: 30 minut





Pečení zdar!

Vypečená Káťa

Žádné komentáře:

Okomentovat